El cap de setmana del 18 i 19 de juny s’ha disputat el XIXè Campionat de Catalunya d'Arc Adaptat i el LXVIIè de tir amb arc absolut a la ciutat de Lleida on Jesús Martínez, Josep Lluís Amador i Jesús López s’han proclamat campions en les seves categories.
En arc recorbat s’ha de destacar els triomf de Jesús Martínez a la categoria sènior sumant un total de 464 punts, 3 punts més que Hèctor que va finalitzar amb 461 punts i en segona posición amb la medalla d’argent. A la categoria de veterans, Josep LLuís Amador es va proclamar campió amb un total de 547 punts i finalitzant a la cinquena posició absolut, degut a una dolenta segona sèrie on no va trobar el ritme de tir. A la modalitat d'arc compost, Jesús López va guanyar amb 646 punts i va finalitzar a la novena posició absolut.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies