Des del dissabte 11 fins aquest dijous 16 s’ha disputat el Campionat d’Europa d’atletisme Paralímpic a la localitat italiana de Grosseto amb la presència del català Jordi Madera dins de la delegació espanyola formada per 35 atletes.
Jordi Madera va finalitzar a la sisena posició a la final dels 5.000 m. a la categoria T54, (atletes que competeixen amb cadira de rodes), amb un registre de 11,19:88 després de disputar una carrera molt tàctica. 
A la classificació final, Espanya ha finalitzat a la sisena posició amb un total de 21 medalles per l’equip paralímpic, amb set medalles d’or, set medalle d’argent i set de bonze.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies