El 25 i 26 de juny es celebra el XII Campionat d’Espanya de Powerchair hoquei per clubs al Pavelló Esportiu El Palauet (C/ Ramón Turró, s/n) de Palafolls (Girona) amb la participació dels clubs catalans ADB Barberà, Dracs Guttmann i Comkedem. També participen en aquest Campionat d’Espanya per clubs, l’equip CP Alcobendas i els clubs valencians, Levante UD Masclets i HSRE Maguerit.
La competició es divideix en una primera fase formada per dos grups de tres equips que jugaran tots contra tots. La jornada de diumenge es jugaran els partits que decidiran la classificació final segons els emparellaments de la primera fase. A les 12h es disputarà la final entre els dos primers classificats de cada grup. Abans de l’entrega de trofeus hi haurà una exhibició entre la Selecció Espanyola i un combinat All Stars del campionat.
Grup 1: ADB Barberà, Comkedem i CP Alcobendas
Grup 2: HSRE Maguerit, Levante UD Masclets i Dracs Guttmann.
Horaris dissabte:
09:30h ADB Barberà – Comkedem
11:00h HSRE Maguerit – Levante UD Masclets
12:30h Comkedem – CP Alcobendas
16:00h Levante UD Masclets – Dracs Guttmann
17:30h CP Alcobendas – ADB Barberà
19:00h Dracs Guttmann – HSRE Maguerit
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies