El 27 i 28 de juny es disputa el Campionat d’Europa B de bàsquet en cadira de rodes a la localitat italiana d’Atri amb la presència de dues jugadores catalanes dins de la convocatòria de la selecció espanyola. Les dues jugadores són Judith Nuñez i Àster Latorre totes dues juguen al Club Global Bàsquet.
La selecció espanyola va realitzar una concentració de totes les jugadores convocades el cap de setmana del 10 al 12 de juny després de setmanes de preparació en diferents grups d’entrenament realitzats a Madrid i Barcelona. Les jugadores catalanes i la resta d’integrants de la selecció es tornaran a concentrar a Madrid el 25 de juny, per sortir posteriorment cap a Itàlia per participar al Campionat d’Europa.
 
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies