Era la primera vegada que actuava en uns Jocs Olímpics d’Hivern i, a més, amb opcions d’estar amb les millors. Però, malauradament, la mallorquina de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo, va caure en la primera màniga de l’eslàlom i es van evaporar totes les il·lusions i esperances de medalla. Pueyo va participar en la modalitat de peu, aquest dimarts, corresponent a la segona jornada dels jocs de Vancouver.


“No m’he posat nerviosa ni res de res”, confessava l’esquiadora. L’esportista de la federació catalana no culpava la lesió a l’espatlla, simplement, va resumir, “he fallat i ja està, he esquiat malament”. La balear, tot i així, per donar un raonament va descriure la caiguda, “hi havia molta distància entre portes i tancava poc, però havia de deixar córrer l’esquí i m’he encastat contra l’altra porta”. D’aquesta manera, va finalitzar l’explicació Pueyo, “i vaig decidir no seguir”.

Malgrat tot, poc temps tindrà per penedir-se o pensar-hi, ja que es podrà treure l’espina aquest dimecres, amb la disputa de l’eslàlom gegant. En la tercera jornada dels Jocs Paralímpics de Vancouver. Ànims no l’hi falten, “estic bé, amb les mateixes ganes de fer-ho bé”.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies