Del 21 al 27 d’abril s’ha disputat el Campionat d’Europa de natació paralímpica a la localitat portuguesa de Madeira on la delegació espanyola ha guanyat un total de 39 medalles, finalitzant cinquena en la classificació final.

Els i les nedadores catalans amb discapacitat física han realitzat una gran participació, destacant la mínima A aconseguida per Sarai Gascón per participar als Jocs Paralímpics de París d’aquest estiu i les mínimes B de Miguel Luque i Òscar Salguero.

En aquest campionat, entre les proves individuals i per relleus, Sarai Gascón ha guanyat dues medalles d’or i quatre medalles de bronze, Núria Marquès ha guanyat dos ors, una medalla de plata i una de bronze. En categoria masculina, Toni Ponce ha guanyat un total de sis medalles entre proves individuals i per relleus (tres ors, dues de plata i un bronze), Òscar Salguero una plata, Miquel Luque una medalla d’or i una de bronze i, finalment, Ariel Schrenck una medalla de bronze en relleus.

Foto: Paralimpicos.es

  1. 29 abril, 2024

    Buenas tardes, ha faltado la medalla de bronce de Ariel Schrenck en relevo 4×100 libres.
    Saludos

    • 30 abril, 2024

      Perfecte!! Gràcies pel comentari. Afegit a la noticia.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies