A partir del 15 d’abril i fins el 31 de maig de 2024, es poden presentar les candidatures per la quarta edició dels Premis 12-N. Els guardons de caràcter anual amb motiu de la celebració dels 50 anys de la fundació de la Federació. Aquests premis tenen per nom Premis 12-N, en record del 12 de Novembre del 1970, data en que foren aprovats els primers estatuts de la nostra federació.

L’objecte dels Premis 12-N és reconèixer a aquelles persones o entitats que hagin destacat pels seus mèrits esportius o de foment i promoció de l’esport de persones amb discapacitat física dins el territori català, nacional i/o internacional.

Els premis anuals establerts són els següents:

– Millor Esportista Femenina.
– Millor Esportista Masculí.
– Millor Club / Entitat.
– Millor Tècnic / Auxiliar.
– Millor Jutge / Àrbitre.
– Especial a la Trajectòria (de les categories anteriors més dirigents).

Els Premis 12-N s’atorgaran amb un caràcter exclusivament honorífic i no generaran dret a cap dotació econòmica. Els guardons consisteixen en un diploma acreditatiu i un trofeu de reconeixement.

En el següent enllaç es pot accedir a les bases i el document per la presentació de les candidatures.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies