Aquest diumenge 21 d’abril s’ha disputat el partit ajornat corresponent a la setena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 entre els dos equips favorits per guanyar aquesta edició de la Lliga Catalana.

El CB Ciutat d’Inca – Asnimo jugava com a local a les instal.lacions del CEM Mundet de Barcelona davant el Comkedem en un partit que pot resultar decisiu per determinar el guanyador de la competició. El partit va ser molt igualat durant la primera part, amb un quart de domini per cada equip i amb un resultat al descans de 15 a 16 a favor de l’equip visitant. El Comkedem va sortir molt més encertat durant el tercer quart i, amb un parcial de 5 a 14, va decidir el partit, ja que l’equip balear no va poder remuntar en el darrer quart, arribant al final del partit amb un marcador favorable al Comkedem per 26 a 34. Amb aquest resultat, tots dos equips sumen els mateixos punts (12) tot i que l’equip barceloní a disputat un partit menys.

Falta solament una jornada per disputar d’aquesta temporada i també partits ajornats pendents per jugar on es decidirà el campió d’aquesta emocionant Lliga Catalana de Nivell 2. En el següent enllaç podeu accedir a la classificació i resultats de totes les jornades.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies