Les grans estrelles del Para Atletisme mundial s’han donat cita aquest dissabte a L’Hospitalet Nord per viure la 19a edició del Meeting Internacional de L’Hospitalet, una competició que ha omplert les grades de l’estadi Municipal i han ajuntat a campions i campiones dels Jocs Paralímpics, atletes medallistes mundials i europeus i rècords del món i d’Europa. Markus Rehm, una de les màximes estrelles, ha acabat el concurs de llargada amb un gran salt de 8.29 m.

El saltador alemany només ha fet tres salts vàlids, dels quals dos han estat amb vent il·legal, però el penúltim ha acabat amb 8.29 m i 1.9 de vent a favor, per tant, se’n va amb una molt bona marca. El seu company Noah Bodelier ha estat segon amb 7.25 m i Stelyanos Malakopoulos ha estat tercer amb 7.03 m. A nivell local, els balears Pere Antoni Gomila amb 6.27 m i Joan Munar amb 5.85 m han estat els millors.

Una altra protagonista ha estat Adiaratou Iglesias. La campiona paralímpica de 100 mll ha competit als 200 mll amb una marca final de 26.30 a la categoria T13. Amb Iglesias, protagonisme per Sara Andrés, amb marca de 13.29 als 100 mll, sent la guanyadora final.

Hem viscut dos rècords d’Espanya i tots dos al disc. D’una banda, Meritxell Lorca, del FACVAC Valls, amb marca de 21.90 m a categoria F11. De l’altra, María del Carmen Pino, del club Fidias, amb 11.66 m a F37.

S’ha buscat el rècord del món als 1.500 m amb Yassine Ouhdadi, però finalment, l’atleta de PUMA no ha pogut aconseguir l’objectiu. Ha tancat el Meeting amb una marca de 3:50:63, darrere de l’atleta OPEN Ramon Rodríguez, amb 3:49:77. També ha buscat el rècord Niko Kappel. El llançador de pes F40 ha volgut superar els 15 metres, però finalment s’ha quedat amb 13.60 m, això sí, aconseguint la victòria final.

A nivell català, hem vist la participació a la llargada de Martín Parejo i Xavi Porras, la victòria d’Ivan Hernàndez als 400 mll, bones marques d’Ivan Soriano als 100 i 200 mll, la victòria de Maria Zamora al pes F13 amb 9.29 m i la victòria de Fiona Pinar als 100m (categoria 2-S), a banda del rècord ja comentat prèviament de Meritxell Lorca i les participacions de Yassine Ouhdadi i Jordi Madera.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies