A falta de la disputa de partits ajornats per finalitzar aquesta edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, el Comkedem s’ha proclamat campió de la competició degut a la no presentació dels Masters FCEDF en el seu partit contra l’equip barceloní.

El Comkedem ha realitzat una gran temporada en la competició catalana ja que, a falta de la disputa del seu darrer partit davant el Pisos.com CB Granollers, no ha perdut cap dels partits disputats. Els partits guanyats contra el CB Ciutat d’Inca – Asnimo han resultat definitius per proclamar-se campió de la Lliga Catalana per primera vegada en la seva història.

El campió de l’edició anterior, el CB Ciutat d’Inca – Asnimo finalitzarà, a falta també d’un partit per jugar, en segona posició. En el següent enllaç podeu accedir a la classificació i resultats de totes les jornades disputades fins ara.

Foto (Comkedem)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies