Aquest cap de setmana s’ha disputat la Final Four d’ascens a la Primera Divisió Nacional de bàsquet en cadira de rodes al “Pabellón Olimpia” de la ciutat madrilenya de Leganés on, l’equip blaugrana ha jugat a un gran nivel aconseguint pujar de Divisió.

L’UNES FC Barcelona ha realitzat una gran temporada després de la remodelació i reestructuració portada a terme al final de la temporada anterior i que va comportar el descens de categoria. L’equip blaugrana va finalitzar la Lliga Regular com a líder després de guanyar tots els partits disputats.

La final de la Final Four la va jugar contra l’equip amfitrió, el CB Villa de Leganés, en un partit molt igualat entre els dos equips i on l’UNES FC Barcelona va guanyar per una ajustat 46 a 50, aconseguint d’aquesta manera l’ascens a Primera Divisió Nacional.

Foto (FC Barcelona)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies