El cap de setmana de l’1 i 2 de juny la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física organitza la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat a la ciutat de Premià de Mar, seu que acollirà totes les competicions del cap de setmana. En aquesta edició, la 4a Jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu Jocs Catalans es portarà a terme el dissabte 8 de juny a Vilafranca del Penedès.

Durant els dos dies de competició del primer cap de setmana de Juny, Premià es convertirà en la capital catalana de l’esport adaptat on, en diferents instal.lacions municipals, es disputaran les Copes Catalanes d’esports com el bàsquet en cadira de rodes, l’hoquei en cadira de rodes elèctrica i la segona Copa Catalunya de waterpolo. A més hi hauran altres competicions i exhibicions de pàdel, petanca, boccia, volei i ball esportiu entre d’altres. També es portaran a terme diferents activitats de promoció de l’esport adaptat durant tot el cap de setmana.

Una de les grans novetats d’aquesta edició es la disputa dels Trofeus Jocs Catalans de 3×3 bàsquet en cadira de rodes i 2×2 d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. Properament es donarà a conèixer el Programa Complet de competicions i exhibicions d’aquesta edició dels Jocs Catalans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies