Aquest cap de setmana s’ha disputat la novena i darrera jornada de la “Liga Nacional” de quad rugbi a la localitat d’Aranjuez on els dos equips catalans que disputen aquesta competició s’han classificat per disputar la Final Four.

El BUC Barcelona ha jugat a un gran nivell durant tota aquesta primera fase de la competició guanyant tots els partits disputats i surt com a gran favorit per guanyar la “Liga Nacional”. Per la seva part, els Spartans de Granollers han tingut una temporada una mica irregular, aconseguint la classificació en aquesta darrera jornada després de guanyar el seu partit davant els Toros.

El cap de setmana del 18 i 19 de maig es disputa la Final Four que decidirà el campió d’aquesta edició de la competició a la localitat de Alcalá de Guadaira (Sevilla). A més dels dos equips catalans, també disputaran la Final Four els Toros – Fundación de Lesionados Medulares de Madrid i els Dragones del CADD.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies