Aquest cap de setmana de l’11 i el 12 de maig es disputa el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del “Complejo Deportivo Municipal Alhóndiga” de la localitat madrilenya de Leganés amb la participació de la Selecció Catalana que surt com a gran favorita per guanyar el Campionat.

La selecció catalana estarà formada per Ramón González i Arnau Camps de l’ADB Barberà i Asier Sánchez, Cristian Jiménez, David Pérez, Gerard Aroca, Iván Aranda i Jordi Valle del DRACS CEA. Els jugadors catalans estaran dirigits per l’equip tècnic format per Carles Castelló i Anna Fraguas.

Dissabte es disputa la 1a Fase del Campionat on Catalunya jugarà primer contra la Selecció amfitriona, Madrid i, el segon partit, davant València. El diumenge al matí es disputen els partits finals per decidir la Selecció campiona. El dissabte a la tarda hi ha prevista la final de tècnica individual on participaran jugadors de la Selecció Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies