Una de les principals competicions que es portaran a terme el cap de setmana de l’1 i 2 de juny durant la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat a Premià de Mar, serà la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal d’Esports de la localitat.

Durant tota la jornada de dissabte, tres equips jugaran per guanyar la competició en un triangular amb la participació de l’UNES FC Barcelona, invicte aquesta temporada, el CEM Hospitalet i el Bàsquet Girona, tots dos equips han disputat la Segona Divisió de la Lliga Nacional. Tots els partits es podran veure en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

12h Primer partit: CEM Hospitalet vs UNES FC Barcelona
16h Segon partit: Bàsquet Girona vs CEM Hospitalet
18:30h Tercer partit: UNES FC Barcelona vs Bàsquet Girona

A més, també es disputarà per primera vegada el Trofeu Jocs Catalans de 3×3 bàsquet en cadira de rodes el dissabte pel matí a la mateixa instal.lació esportiva.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies