Aquest cap de setmana de l’11 i el 12 de maig s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del “Complejo Deportivo Municipal Alhóndiga” de la localitat madrilenya de Leganés amb la participació de la Selecció Valenciana, Madrid i Catalunya.

Dissabte es va disputar la primera fase de la competició amb enfrontaments entre totes les Seleccions. Els jugadors dirigits per Carles Castelló i Anna Fraguas van guanyar amb claretat davant València per un resultat final de 7 a 2. Madrid va guanyar a València diumenge al matí i va disputar la final del Campionat contra Catalunya. Va ser el més igualat i emocionant del campionat, decidint-se finalment a favor de Madrid per un resultat final de 6 a 4, proclamant-se campió per primera vegada en la seva història, per davant de Catalunya i València.

Dos jugadors catalans van ser escollits entre els MVP del Campionat, Asier Sánchez (millor jugador amb stick manual) i Jordi Valle (millor jugador amb T-Stick).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies