El diumenge 2 de juny es disputa una edició més de la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, una competició que forma part de la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat.

Els partits de la Copa Catalana es disputen al Pavelló Municipal d’Esports de Premià de Mar, entre els tres equips catalans d’aquest esport. A partir de les 9:30h comença la Copa amb el partit entre l’ADB Barberà contra el Comkedem de Barcelona. A les 11h els DRACS CEA jugaran contra el perdedor del primer partit i, finalment a les 13:15h, el guanyador del primer partit de la competició jugarà contra els DRACS CEA. Tots els partits de la Copa Catalana es podran seguir en directe al Canal Youtube de la Federació.

Primer partit

Segon partit

Tercer partit

A més de la Copa Catalana, també es disputa per primera vegada un Torneig 2×2 d’hoquei en cadira de rodes elèctrica en horari de 16 a 18h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies