Una de les competicions que es portaran a terme el cap de setmana de l’1 i 2 de juny dins de la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat que es disputen a Premià de Mar, serà la Copa Catalana de petanca inclusiva.

La competició es disputa a les instal.lacions del Club Petanca Premià de Mar (Carrer Segarra 2) amb la participació de més de 20 tripletes, tot un rècord de participació en una competició catalana inclusiva d’aquest esport, entre elles destacar la presència de l’actual campió de la Lliga Catalana, el CP Benavent i també participants també de fóra de Catalunya.

Pel matí tindrà lloc la Fase de Grups que donarà accés a les eliminatòries finals que es disputaran per la tarda i on es decidirà el guanyador de la Copa Catalana de petanca inclusiva.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies