Aquest dissabte 11 de maig s’ha disputat la desena i darrera jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Sant Josep El Carrilet amb la participació de les setze tripletes participants.

El CP Benavant ha arribat a aquesta darrera jornada com a guanyador de la competició però encara estaven per decidir les altres dues places del podi. Finalment, la tripleta A del Club Petanca Martorell s’ha classificat en segona posició amb un total de 66 punts per davant del Club Petanca Hospitalet que, per una millor diferència de punts amb el CP Casa del Rellotge, va finalitzar en tercera posició amb 60 punts. A l’acte d’entrega de premis de tots els participants van assistir Ricardo Moreno, president de la Federació, Josep Giménez expresident i dos membres de la Federació Catalana de Petanca.

La propera competició tindrà lloc el proper 1 de juny, serà la Copa Catalana dins de les competicions de la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat a Premià de Mar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies