Aquest divendres 17 de maig s’ha disputat una edició més de l’Open Boccia d’Amposta a les pistes cobertes annexes del Pavelló Esportiu Municipal de la localitat amb un gran èxit de participació. Aquesta competició ha estat organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i el Club Esportiu Slalom i Boccia de les Terres de l’Ebre i s’engloba dins de les activitats del Programa Hospisport.

La competició es en la modalitat de parelles de boccia en la categoria de canaleta i manual. Gràcies a la col·laboració del Consell Esportiu del Montsià el IV Open de Boccia s’ha pogut seguir en directe a través del seu canal de Youtube.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies