Aquest cap de setmana del 18 i 19 de maig s’ha disputat la Final Four de la competició en el “Centro Deportivo Bellavista” de la localitat de Alcalá de Guadaira (Sevilla), amb la participació del BUC, els Spartans de Granollers, els Toros – Fundación de Lesionados Medurares de Madrid i els Dragones del CADD.

Dissabte es van disputar les dues semifinals. El BUC va dominar amb claretat la seva semifinal davant els Toros FLM des de el primer minut, arribant al final del partit amb un marcador favorable de 49 a 28. Per la seva part, els Spartans de Granollers no van poder guanyar el seu partit davant els Dragones del CAAD, perdent per un ajustat 41 a 46. Diumenge al matí es van disputar els partits finals on els Toros FLM van guanyar als Spartans per finalitzar en tercera posició. En la gran final, l’equip català va demostrar la seva superioritat durant tota la temporada guanyant per un clar 47 a 27 als Dragones del CAAD. Destacar, en l’apartat individual, els 16 gols anotats per Juan Tiján i els 15 de Marc Subirón.

L’equip català revalida d’aquesta manera la seva hegemonia dins de la competició estatal d’aquest esport on és l’equip que ha guanyat les darreres edicions.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies