El dissabte 1 de juny i, dins de les competicions de la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat, es disputarà la 1a Edició del Trofeu Jocs Catalans de bàsquet en cadira de rodes 3×3 al Pavelló Municipal d’Esports de Premià de Mar.

Cinc equips participen en aquesta primera edició que es disputarà a partir de les 10h, abans de la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes. La normativa a seguir serà la mateixa que la del campionat d’Espanya 3×3 de la FEDDF, amb el Reglament de la Federació internacional de Bàsquet 3×3 en Cadira de rodes (IWBF), l’única modificació serà el permetre la participació de la puntuació 5 a la competició, per tant la puntuació en pista serà de 9.0 punts.

L’entrega de trofeus serà a les 12h. Posteriorment i, en directe a través del Canal Youtube de la Federació, es podran seguir els tres partits de la Copa Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies