És el gran favorit i l’aposta en totes les  travesses. Quico Tur buscarà guanyar una competició que l’any passat es va perdre per lesió, el Campionat d’Espanya. L’exigència i la il·lusió, per tant, és alta per aquest tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). La competició es durà a terme aquest cap de setmana a Chiclana, Cadis.     


L’estat de forma del barceloní és bo, després de guanyar l’Open de Lleida, el primer torneig de la temporada. A més, el de Sant Andreu és el cap de sèrie número 1. Tot plegat un conjunt de factors que fan de Tur la gran aposta en el primer quadre. El seu rival a batre serà l’actual defensor del títol i cap de sèrie número 2, el gallec Álvaro Illobre, que ja va renovar-lo la passada edició a Marbella.

Però no estarà sol, set tennistes més formen l’expedició catalana a la població andalusa. Seguint en categoria masculina, però en el segon quadre, estaran Ivan Soler, Jordi Vilaseca i Pablo Martínez. En categoria femenina, més de la meitat en concurs, són catalanes: Bàrbara Vidal, la cap de sèrie número 1; Elena Jacinto la tres; Nadia Goyeneche la cinc i Ana Gilabert la sis.

En definitiva, el gruix de tennistes catalans provenen de dos equips, el CDM San Rafael i el Club Esportiu Institut Guttmann. En total, prop d’una cinquantena d’esportistes de la raqueta es donaran cita a Cadis, sent l’amfitriona Andalusia la que més aporta, seguit de Catalunya.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies