La fortuna li ha estat esquiva a l’esquiadora de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo, en aquests Jocs Paralímpics de Vancouver. Pueyo ha quedat fora de l’eslàlom gegant per ser desqualificada al prendre abans d’hora la sortida. La balear, per tant, diu adéu a la competició sense haver pogut finalitzar cap de les dues proves a les quals ha pres part, l’eslàlom, a la segona jornada, i l’eslàlom gegant, en la quarta.   

En la primera màniga va acabar en 17a posició i ja va confessar que no havia estat còmode i afrontava la segona baixada “a tope, perquè ja no tenia res a perdre i molt a guanyar”. I va assegurar que hagués preferit “partir-se el cap, caure o saltar-se una porta. Millor això abans que em desqualifiquin”.

Malgrat tot, l’esquiadora de la federació, debutava en una cita paralímpica i assistia amb la intenció de viure l’experiència i gaudir de la competició. Cal recordar que Pueyo va ser l’abanderada de la delegació espanyola en la cerimònia d’inauguració dels jocs.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies