La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), entitat privada d’utilitat pública i d’interès cívic i social, que té com objectiu prioritari desenvolupar projectes i estratègies per treballar la normalització de les persones amb discapacitat física mitjançant l’esport, sent l’entitat encarregada de la promoció, gestió i coordinació de la pràctica de les modalitats específiques i disciplines esportives reconegudes entre persones amb discapacitat física dins de l’àmbit de Catalunya, busca Responsable de promoció
Les seves funcions són les de coordinar les escoles d’iniciació esportiva, activitats de promoció i sensibilització, i activitats del programa HospiSport a Barcelona tot coordinant l’equip de tècnics al seu càrrec. Tanmateix el responsable de promoció és el responsable de coordinar i controlar el material esportiu de l’entitat.
Els requisits que es demanen són:
• Persona amb titulació LCAFE o CFGS Activitats esportives.
• Experiència en el món de l’esport adaptat (no indispensable).
• Persona amb coneixements del paquet Office.
• Nivell alt de català (parlat i escrit).
• Autocontrol. Tolerància a la frustració.
• Creativitat.
• Empatia.
• Iniciativa – Proactivitat.
• Lideratge.
• Networking.
• Orientació a l’assoliment.
• Orientació al client.
• Pensament analític. Capacitat d’anàlisis i síntesis.
• Planificació i organització.
• Treball en equip i cooperació.
Possibilitat de treballar caps de setmana.
Lloc de treball: FCEDF Barcelona. C/ Francesc Tàrrega, 48 baixos de Barcelona.
Horari: 40 h/setmana (dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 18h / divendres de 8 a 15h).
Termini per presentar els CV: 30 d’abril de 2015.
Sou: a determinar segons vàlua del candidat.

CategoryBorsa de Treball
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies