Aquest cap de setmana, la Divisió d’Honor va descansar. Així, el paper català, a nivell estatal, el van centrar els conjunts de la 1a Divisió B1. És a dir, CE Costa Daurada, CEM L’Hospitalet i CD Mifas Esplais. Bé, de fet, el quadre gironí no va participar en la 12a jornada de la competició. Una competició que té un clar dominador, el Costa Daurada. 

Una setmana més es va confirmar al capdavant de la taula i, a falta ja de tres jornades per al final, els catalans mantindran una gran lluita amb l’altre candidat amb opcions al títol, els asturians del Orto Ibérica. La darrera exhibició dels tarragonins va ser contra el Salto Bera Bera, a qui van superar per 67-40. Un ampli electrònic que no es va començar a veure fins a l’arrencada del tercer quart.

Al descans, i tot dominar el matx, el Costa Daurada estava vuit punts amunt, 27-19. A la represa, l’encert i la superioritat local va sorprendre els bascs, que no van poder reaccionar. En el darrer parcial van mantenir el pols, però el gran tercer quart, 22-5, va ser suficient per anotar-se una nova victòria.

El CEM, per la seva part, va caure a casa, precisament, davant el Bera Bera. Un ajustat marcador, 42-50. Opcions va haver-hi, però els visitants van saber controlar el partit quan tocava per endur-se, almenys, un triomf en la seva ruta al llarg del cap de setmana per Catalunya.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies