Aquest dissabte 19 de maig s’han disputat dos partits més ajornats d’aquesta temporada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb victòries dels dos equips favorits, el Joventut BCR davant el CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB davant el BCR CEM L’Hospitalet.

El partit més igualat va ser el disputat entre el CE Costa Daurada i el Joventut BCR, un partit que es va decidir al tercer quart després d’arribar-se al descans amb un marcador amb empat a 28. El conjunt verd-i-negre va augmentar el ritme i va guanyar el tercer quart amb un parcial de 20 a 10, una diferència que l’equip local ja no va poder remontar al darrer quart. Al final del partit es va arribar al marcador final de CE Costa Daurada 52, Joventut BCR 60.

En l’altre partit de la jornada, el CE Global Basket UAB va guanyar amb autoritat al BCR CEM L’H amb un marcador final de 58 a 34. L’equip vallesà va començar dominant el partit des del primer minut i amb uns parcials de 18 a 8 i 12 a 4 ja guanyava per 30 a 12 al descans. A la segona part, amb el partit ja sentenciat, l’equip de l’Hospitalet va millorar el seu joc i es va veure un partit més igualat fins arribar al 34 a 58 final.

El proper cap de setmana finalitza aquesta edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb un gran partit entre els dos primers classificats, el CE Global Basket UAB i el Joventut BCR.