Del 17 al 20 d’abril es disputa el Torneig Preolímpic de bàsquet en cadira de rodes a Osaka (Japó) amb la participació de la Selecció Espanyola femenina de bàsquet en cadira de rodes.

Entre les dotze jugadores convocades pel nou seleccionador Franck Belen, destaquem la presència de la jugadora catalana del UNES FC Barcelona, Maria Heras. Espanya jugarà contra França, Canadà i la selecció amfitriona en el Grup B del Torneig en busca d’una de les places per disputar els Jocs Paralímpics de París. Les seleccions de Tailàndia, Alemanya, Algeria i Austràlia completen el Torneig Preolímpic dins del Grup A. Destacar també la presència de Raúl Elias com a Team Manager de la Selecció.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies