Aquest dissabte 13 d’abril s’ha disputat la tercera jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Sabadell amb la participació de les joves promeses de la natació catalana.

En categoria femenina, la gran dominadora ha estat la nedadora local Berta García que ha guanyat amb un total de 729 punts (aconseguits a la prova dels 100m braça) per davant de Camila Haase amb 594 punts i Anna Saiz del CN Mataró amb 525 punts. Per la seva part, Albert Gelis (CN Barcelona) ha guanyat en la categoria masculina amb un total de 943 punts per davant de Daniel Ferrer (CN Mataró) amb 692 punts i Mark Castro, també del CN Mataró amb 625 punts. En la classificació per clubs el Centre Natació Mataró ha guanyat per davant del CN Barcelona i el CN Terrassa. En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats de la jornada.

El proper mes de juny i, amb la denominació de Trofeu Jocs Catalans, es disputarà la quarta i darrera jornada de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies