Representants de Zenit Hoteles i de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual, tots els esportistes federats i els seus familiars gaudiran d’un descompte del 10% en les reserves realitzades a través de la web oficial.

La cadena hotelera Zenit ofereix aquest descompte en més de 20 hotels localitzats a Espanya, Andorra, Portugal i Hongria. Tots els interessats en gaudir del descompte s’han de posar en contacte amb la Direcció Tècnica de la Federació (direcciotecnica@esportadaptat.cat) per conèixer el procediment que s’ha de realitzar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies