Aquest cap de setmana del 6 i 7 d’abril s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’atletisme adaptat a les “Pistas de Atletismo Fuente de la Niña” de Guadalajara amb la participació de dos esportistes catalans amb discapacitat física, el veterà Jordi Madera i la jove promesa Fiona Pinar.

Jordi Madera s’ha proclamat campió d’Espanya d’atletisme adaptat després de guanyar en una emocionant carrera. Per la seva part, la jove Fiona Pinar (Club Atletisme Vic) ha batut el rèord d’Espanya a la prova dels 200m llisos i ha finalitzat en una gran segona posició a la prova dels 100m llisos per darrera de la campiona Sara Andrés que ha guanyat amb un temps de 12.96, un segon menys que l’esportista catalana.

Finalment, destacar la tercera posició final de Catalunya en la classificació per Comunitats Autònomes del Campionat d’Espanya. En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats del Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies