Aquest dimecres 3 d’abril, s’ha portat a terme l’Assemblea General ordinària de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) on s’han exposat els eixos estratègics pels propers mesos i s’han aprovat tots els punts de l’ordre del dia.

Durant l’Assemblea s’han entregat les tradicionals insígnies d’argent a expresidents de les Federacions Catalanes per part del president Gerard Esteva, entre ells, a l’expresident de la Federació Catalana D’Esports de persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez i Maluenda.

El relleu a la presidència de la Federació es va portar a terme a la reunió de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física realitzada a finals de 2023, on Ricardo Moreno, fins la data vicepresident primer va rellevar a Josep Giménez com a president de l’entitat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies