La parella formada per Sara Aller i Vasile Agache ha finalitzat a la tercera posició del Trofeu Preolímpic disputat aquests dies a Coimbra (Portugal) aconseguint d’aquesta manera la classificació per disputar els Jocs Paralímpics de París 2024 en la modalitat de parelles de boccia BC4.

L’important victòria davant Mèxic (6-3) classificava a l’equip per disputar les semifinals i lluitar per una de les tres primeres posicions que donava l’accés per anar als Jocs Paralímpics. Després de la derrota davant Brasil per un ajustat 5 a 4, Vasile i Sara s’ho jugaven tot al darrer partit davant Corea a la que van guanyar per 5 a 2.

Disputar els Jocs Paralímpics era el gran objectiu del veterà Vasile Agache. Després de no classificar-se a Tòquio 2020, si que el veurem en acció als Jocs Paralímpics de París 2024, sens dubte una gran gesta de l’esport adaptat català.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies