Avui s’ha disputat la segona i darrera Jornada dels IX Jocs Catalans amb la natació i la primera edició del Campionat de Catalunya de pàdel com a protagonistes d’aquesta jornada dels Jocs Catalans que s’han celebrat a Calella.
 
La Piscina del Club Natació Calella ha albergat la darrera jornada de la LLiga Catalana de natació, Trofeu Jocs Catalans de natació on han participat més de 30 nedadors de diferents clubs de Catalunya que han competit en proves tant individuals com per equips. Miguel Luque (San Rafael) i Anna Monfà (CN Sabadell) han estat els millors nedadors absoluts. Previament hi ha hagut una exhibició de natació sincronitzada per part dels equips del CN Calella.
 
La parella formada per Miguel Martí i Joan Camps han guanyat la primera edició del Campionat de Catalunya de pàdel adaptat que s’ha disputat a les instal.lacions del Pàdel Calella.
 
El Parc Dalmau ha tornat a ser la seu d’exhibicions d’esports com el bàsquet en cadira de rodes i handbike entre altres esports. També s’ha disputat la competició de petanca on la tripleta del GIDBA s’ha imposat a la tripleta de l’AMIBA. Finalment l’espectacle de zumba adaptada va ser el preludi de la cerimònia d’entrega de trofeus als esportistes participants en diferents esports. D’aquesta manera es va posar punt i final a dos intensos i emocionants dies de competició a la IX edició dels Jocs Catalans.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies