Aquest matí han començat els VIII Jocs Catalans a la ciutat de Calella amb una molt bona acollida per part de la ciutat i la seva gent que ha participat activament en les activitats de promoció.
 
En la jornada d’avui s’ha disputat la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes on el Club Global Bàsquet s’ha proclamat campió després de guanyar els dos partits que ha jugat, contra l’UNES FC Barcelona i el CE BCR CEM al Polisportiu del Parc Dalmau. L’hoquei en cadira de rodes ha estat l’altre esport destacat de la jornada d’avui que s’ha portat a terme a la zona Esportiva de La Muntanyeta on l’ADB Barberà s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya guanyant a al club Comkedem i els Dracs Guttmann. 
 
Al Parc Dalmau s’han portat a terme diferents activitats de promoció de l’esport adaptat oberta a tothom on s’han pogut experimentar amb esports com el tennis i el bàsquet en cadira de rodes. Durant aquesta primera jornada també hi ha hagut exhibicions de volei terra, quad rugby i ball esportiu adaptat.
 
Demà tindrà lloc la segona jornada dels Jocs Catalans amb esports com la natació, la primera edició del Campionat de Catalunya de pàdel en cadira de rodes i més exhibicions d’esports adaptats.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies