Dilluns 23 de maig ha tingut lloc una de les activitats principals dels IX Jocs Catalans, el III Col.loqui sobre l’esport adaptat que s’ha celebrat al Museu del Turisme de Calella amb uns continguts molt interessants i amb una gran participació per part del públic assistent.
Durant el col.loqui van tenir lloc diferents ponències relacionades amb l’esport adaptat. Edgar Fernández, Director tècnic de la Federació i David Campón, responsable de les escoles d’iniciació van explicar els diferents projectes que es porten a terme des de la Federació per l’esport adaptat. El programa Hospisport també va tenir un paper rellevant durant el col.loqui que, a través de la seva responsable, Silvia Dalmau va donar a conèixer els objectius i les diferents valoracions que han realitzat els usuaris del programa.
Una de les ponències més interesants va ser a càrrec del Dr. Pere Lanau, metge Esportiu i President del Comitè Mèdic de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física que va explicar les diferents classificacions esportives i perquè són importants per la competició adaptada.
 
El col.loqui va finalitzar amb la presentació dels IX Jocs Catalans amb la presència del president de la Federació, el Sr. Josep Giménez i el Director Tècnic, Edgar Fernández que van animar a la gent a participar d’aquests dos grans dies d’esport adaptat a la ciutat.
CategoryCompeticions

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies