El documental “Imparable” protagonitzat pels ciclistes Juanjo Méndez i Raquel Acinas i dirigit per Daniel Jaroid s’estrena a Madrid. El documental, un projecte de la productora audiovisual Black Train Films, compta amb el patrocini de Cofidis i explica les trajectòries vitals d’aquests dos esportistes paralímpics que porten a terme els seus entrenaments al barceloní Velòdrom d’Horta.

“Imparable” no només mostra el procés del Juanjo i la Raquel per aconseguir puntuar a les principals competicions de ciclisme paralímpic mundial, si no que també explica la història de l’Elisa, una noia que decideix tornar a pujar dalt una bicicleta anys desprès de perdre una cama. Tots tres formen part d’un divertit i solidari grup de ciclistes anomenat “Los Piratas”, uns esportistes únics i irrepetibles.

Podeu veure el video fent click aquí.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies