El proper dijous 19 de maig, el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB), la Federació Catalana d'Esports de Persones amb una Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d'Esports per a Cecs i Discapacitats Visuals (FCEC), organitzaran una taula rodona sobre "Els valors de l'esport paralímpic" per reconèixer així a tots els i les esportistes preseleccionats pels Jocs Paralímpics de Rio i alhora fer èmfasi en els valors positius de l’esport.
La taula rodona estarà composta per la Mª Carmen Paredes, atleta paralímpica, i el seu guia, Lorenzo Sánchez; en Jesús Collado, exnedador medallista paralímpic i actualment tècnic de natació; la Núria Màrques, nedadora paralímpica ja classificada pels Jocs de Rio; en Pedro Cordero, esportista paralímpic en la modalitat de boccia, i la Ingrid Lafuente, gerent de la Gerent  de la FECPC, i serà moderada pel periodista esportiu Paco Riojo. 
La jornada es celebrarà al Consell Comarcal del Baix Llobregat de 18 h a 19.30 h i estarà oberta a totes les persones vinculades al món de l’esport. 
L’esport Paralímpic del nostre país és un clar referent del treball d’inclusió social que es fa des de les Federacions, un treball que es va veure compensat pels bons resultats assolits als Jocs Paralímpics de Londres 2012 i que esperem que ens doni millors resultats encara als propers Jocs de Rio.
La celebració d’aquesta 1ª taula rodona és el punt de partida de properes col·laboracions entre les quatre entitats que aposten de ferm pel treball dels valors a través de l’esport des de l’esport de base fins a l’esport d’elit. Els nostres esportistes paralímpics són sens dubte el màxim estendard d’esforç i superació per al nostres joves esportistes.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies