Dilluns 2 de maig el President de la Federació, el Sr. Josep Giménez i la Gerent, Núria Font es van reunir amb el Secretari General de l'Esport de la Generalitat, el Sr. Gerard Figueras i el Cap de Gabinet, el Sr. Quim Perise a la seu del Consell Català de l’Esport.
Durant la reunió es van presentar al Secretari General, els diferents programes federatius que està posant en marxa la Federació i també es van tractar algunes de les problemàtiques més actuals. Per part de la Secretaria General de l’esport de la Generalitat es va mostrar la voluntat de col.laborar en tot allò que la Federació necesiti recolçament.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies