El cap de setmana del 7 i 8 de maig es celebra el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la ciutat de Saragossa amb la participació de la selecció catalana, gran favorita al triomf final.
Dissabte 7 de maig serà el dia on la selecció catalana disputarà els seus partits. El primer dels partits serà contra la Comunitat Valenciana a les 16:30h i posteriorment contra la Comunitat de Madrid a les 18:30h. La jornada de diumenge començarà amb el partit entre Madrid i València i el Campionat finalitzarà amb un partit d’exhibició entre la Selecció Espanyola i un combinat dels millors jugadors d’aquest Campionat d’Espanya.
Els jugadors de la selecció catalana dirigida per Marc Garcia com a seleccionador i Salvador Pons com a segon tècnic són: Kevin Vera i Francisco Bermúdez (Dracs Guttmann), Asier Sánchez, Rafael Caballero, Antonio Rodriguez, Jonathan Collado i Luis Soto (ADB Barberà), Bertoldo Leao De Amorin, Oliver Vilela i Oscar Bernárdez (Comkedem).
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies