Dissabte 30 d’abril s’ha disputat la 3ª jornada de la LLiga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Sitges, una jornada en la que no han pogut participar els millors nedadors catalans per estar presents al Campionat d’Europa a Portugal.
A la categoria femenida cal destacar a la nedadora del CN Sabadell, Anna Monfà (S13) que va aconseguir 537 punts a la prova dels 200m esquena amb una marca de 03:03,70. A la prova dels 50m papallona, va aconseguir 529 punts amb una marca de 37,63s. També van destacar Marta García (CN Mataró, classe SB3) als 100m braça i 477 punts i Anna Fontcuberta (CN Sabadell, clase SB6) a la prova de 200m estils amb 553 punts.
A la categoria masculina en la prova de 200m esquena Albert Martinez (CN Sabadell, classe S6) va aconseguir 557 punts. A la prova de 100m braça Javier Cárcamo (CN Mataró, classe SB5) va aconseguir 612 punts amb una marca de 01:51,39. A la prova de 200m lliures, Pau Majo (CN Barcelona, classe S10) va guanyar amb un registre de 02:19,66 amb 527 punts.
Finalment, a la categoria promoció, destinada als més joves. Pol Sallent, nascut l’any 2004 i nedador del CN Martorell, va dominar les tres proves. Els 25m esquena 22,53s; els 50m lliures 41,08s; i els 25m braça amb 27,69s.
La 4ª i darrera jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc diumenge 29 de maig, coincidint amb els IX Jocs Catalans que es disputaran a la localitat de Calella de Mar.