Aquest dissabte 30 d’abril s’ha celebrat a Barcelona una edició més de “NO LIMITS”. Prova de estratègia i orientació per vehicles ecològics i per conductors amb alguna mena de discapacitat.
L’èxit d’aquesta edició s’ha corroborat amb el ple d’equips inscrits per participar a la prova, 50. A més durant tota la jornada de dissabte va tenir lloc al Moll de la Marina de Barcelona la mostra d’entitats relacionades amb la discapacitat on la Federació va estar present amb un stand informatiu i amb demostracions de bàsquet en cadira de rodes i volei terra.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies