Del 8 al 12 de juny es celebra un Campus de Surf a Noja (Cantàbria) l’activitat dirigida per Alvin i compta amb el suport tècnic i profesional de DEEP Shop, Escuela de Surf Ris, PROTRAINING Cantabria y la Federació Càntabra de Surf, està destinat tant a gent que encara no ha provat el surf com per gent més experimentada.
L’únic requisit per participar en l’activitat és sapiguer nedar, per la resta és pot realitzar sense cap altre limitació. L’allotjament és a l’ Hotel LIBER SPA. Si hi ha alguna Associació interesada no hi ha cap problema per adaptar les activitats a les seves característiques i condicions, gràcies a la dedicació i profesionalització de tota la gent implicada, es farà tot el posible per gaudir al màxim d’aquesta gran aventura!!.
Més informació en el següent enllaç
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies