Del 22 al 24 d’abril ha tingut lloc el “British Para-swimmimg International Meeting”, a la ciutat escocesa de Glasgow la darrera prova de classificació per al Campionat d'Europa que es nedarà a Funchal (Madeira) el proper mes de maig. 
Júlia Castelló ha format part de la delegació espanyola que ha participat al Campionat, la nedadora, acompanyada per l'entrenadora del Centre Natació Mataró, Maria Folgado, ha competit a les proves de 100m braça i 100m esquena on, després de clasificar-se per la final va aconseguir la victòria a les dues disciplines.
Ha estat un gran cap de setmana per la natació catalana gràcies a les bones actuacions de Júlia Castelló i els nedadors catalans participants a la competició de Rio de Janeiro. Següent escala pels Jocs Paralímpics, el Campionat d’Europa que es disputa a Madeira de l’1 al 7 de maig.
 
Foto: Júlia Castello 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies