LLoc: Pantà de Sau, del 17 al 23 de juliol de 2016
Falta molt poc per l'estiu i és hora que tinguis clar que faràs per disfrutar de les vacances. Per fer-ho, nosaltres t'oferim dues propostes: les colònies esportives i de lleure i el viatge a Londres.
La data màxima per inscriures és el 15 de juny.
Fitxa tècnica
Dates: del diumenge 17 de juliol al dissabte 23 de juliol
Edats: de 7 a 21 anys  
Participants: Hi poden participar tots aquells nens i joves amb discapacitat física i sense nascuts entre 1995 i el 2009 (els dos inclosos).
Preus: 
General (discapacitat o sense) 350 €uros
Soci * amb discapacitat 245 €uros
Acompanyants de soci sense discapacitat 195 €uros
Cobertures: La quota econòmica cobreix les despeses d’allotjament i manutenció, el servei de monitors (i les seves despeses d'allotjament, manutenció, transport i gratificació econòmica), les activitats, el transport d'anada i tornada fins a la casa i les despeses d’organització.
 
Més informació al següent enllaç  
 
 * 60 €uros anuals, quota vàlida pel curs 16/17
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies