Del 22 al 24 d’abril ha tingut lloc el Campionat Internacional “Open Caixa Loterías” a Río de Janeiro, un dels esdeveniments de preparació més importants de cara als Jocs Paralímpics que es disputaran a la mateixa ciutat i on els nedadros catalans han estat a un gran nivell.
La nedadora del Club Natació Terrassa, Sarai Gascón, ja amb les mínimes per participar als Jocs Paralimpics aconseguides, va guanyar les proves de 50m i 100m lliures i 100m papallona. Núria Marqués, va guanyar als 200m estils i 100m esquena (categoria S9). A la categoria masculina, Miguel Luque va guanyar amb autoritat la prova de 50m braça (categoria SB3) i serà un dels nedadors favorits per aconseguir medalla en aquesta disicplina. Per la seva part, Toni Ponce va aconseguir la medalla de plata a la prova dels 100m braça amb una molt bona marca. 
La propera gran cita per la natació paralímpica serà el Campionat d’Europa que es disputa a Madeira de l’1 al 7 de maig.
Foto: Sarai Gascón 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies