Aquest diumenge 1 de maig es celebra la 9a edició de la Cursa 1r de Maig a la localitat d’Altafulla. La gran novetat d’enguany és la inclusió dins del programa de curses de dues modalitats noves, la cursa adulta per a discapacitats físics en cadira de rodes i la infantil, amb diferents tipus de discapacitat. A aquesta darrera cursa l’hem anomenat, dins del programa de curses, amb el nom específic de “Corre amb un amic”.
La prova constarà d’un recorregut d’aproximadament 3000 metres pels carrers d’Altafulla, sortint des del seu emblemàtic castell i passat pels carrers més cèntrics del nostre poble (Vila Closa), declarada bé cultural d’interès nacional l’any 1998. El circuit és exigent des del punt de vista físic, amb constants pujades i baixades, però molt atractiu per als competidors. 
La sortida de la cursa per a cadira de rodes està prevista 2’ abans de la cursa open, de tal manera que ambdues estaran actives de manera simultània, sense interferències i amb la quota de rellevància adequada per a cada una. El preu de la inscripció és de 5€, que els participants hauran de fer efectius en el moment de recollir el seu dorsal. La data límit per a inscriure a aquesta cursa és el dia 28 d’abril, per a poder valorar des de l’organització si hi haurà participants a la seva realització.
Més informació i inscripcions en el següent enllaç
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies