Del 22 al 24 d’abril es celebra el Campionat Internacional “Open Caixa Loterías” a Río de Janeiro, un dels esdeveniments de preparació més importants de cara als Jocs Paralímpics que es disputaran a la mateixa ciutat i on participaran els millors nedadors catalans.
Més de 200 nedadors, la gran majoria de Brasil, disputaran aquesta competició. Els nedadors catalans que formen part de la delegació espanyola són: Miguel Luque, Sarai Gascón, Antoni Ponce i Núria Marqués acompanyats pels tècnics Jaume Marcé i Juan Carlos Quevedo. També destaca la presència a l’expedició dels valencians David Levecq i José A. Marí i l’aragonesa Teresa Perales.
Són prop de 100 nedadors internacionals que participen a la competició. La delegació amb més representants després de l’equip brasiler és Argentina, amb 13 nedadors, seguits per Mèxic amb 11 i els equips de Colòmbia i els EEUU amb 10 cadascun.
Foto: Núria Marqués
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies