El proper diumenge 24 d’abril  arriba  la 34ª  CURSA Balàfia-AREMI,  que la Fundació AREMI coorganitza amb la AAVV BALÀFIA.
 
Un esdeveniment cultural i esportiu que té com a tret diferencial, la inclusió de les persones amb discapacitat, afavorint i impulsant la convivència i participació en la vida comunitària. Tots els beneficis de la cursa estan destinats a programes i activitats que realitza AREMI en els seus diferents serveis.
 
Compta  amb tres recorreguts: d’1km, 5km i 10km amb diferents categories i premis. A més samarreta tècnica i regals per tots els inscrits.
Així doncs, a què estàs esperant per inscriure't? 
 
Ho podeu fer:
Via Internet, al següent enllaç.
 
O posant-vos amb contacte amb qualsevol dels serveis d’AREMI.
 
També podeu col·laborar amb Aremi, fent uana  aportació a  Fila 0.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies