El 8 i 9 d'abril es celebren unes Jornades científiques organitzades per Asem Catalunya (Associació Catalana de persones amb malalties neuromusculars) i que es portaran a terme al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (C/ Doctor Aiguader, 88 de Barcelona).
Durant aquestes dues jornades tindran lloc diferentes conferències i tallers sobre diferents temàtiques d’interès per a persones amb malalties neuromusculars. La jornada comptarà amb la presència de Honorable Antoni Comin, conseller de salut.
En el següent enllaç  es pot accedir al programa complet de les Jornades. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies